Automatizácia pracovného miesta v malých podnikoch - Bačová, Irena
Stručná charakteristika malého podniku. Pojem mikropodnik. Možné reakcie podnikovej sféry na vstup SR do EÚ. Charakteristika malého podniku z informačného hľadiska. Architektúra informačného systému malého podniku. Informačné zabezpečenie pracovného miesta. Proces vytvárania pracovných miest. Pracovné miesto - zdroje informácií. Metódy získavania informácií.