Mobilní bankovnictví v roce 2005 - Vachuda, Jan
Mobilné bankovníctvo ako súčasť ponuky väčšiny retailových bánk. Široká ponuka a rozsah možností ďalšieho rozvoja mobilného bankovníctva. Mobilné telefóny a služby zákazníkom. Trendy m-commerce v krátkodobom výhľade. Platby mobilným telefónom.