M-commerce není jen GSM banking - Kemrová, Martina
Rozvoj spolupráce bánk s mobilnými operátormi. Výklad pojmu m-commerce. Pod pojem m-commerce sú zahrnuté všetky služby, kedy mobilný telefón sprostredkováva platbu. Príklady využívania služby m-commerce v Českej republike. Pojem m-platba. GSM bankovníctvo. Mobil = peňaženka budúcnosti.