Využitie didaktickej a výpočtovej techniky vo výchovno-vzdelávacom procese - Líška, Ľubomír
Súčasný stav a trendy didaktickej a výpočtovej techniky. Uplatnenie didaktickej a výpočtovej techniky na jednotlivých stupňoch vzdelávania. Obsahové vymedzenie pojmu e-learning. Rozvoj e-learningu vo svete.