Exportné úverové poistenie v EXIMBANKE SR - Longauerová, Alena
Tendencie vo vývoji exportného úverového poistenia. Exportné úverové poistenie na Slovensku. Dôležitý partner EXIMBANKY - komerčné banky. Úverovanie exportu vo svete : Taliansko, USA, Fínsko, Španielsko, Austrália, Dánsko, Rakúsko, Nórsko, Veľká Británia, Francúzsko, Švédsko.