Vývoj cenzových domácností v České republice v poslední třetině 20. století - Bartoňová, Dagmar
Vývoj cenzových domácností v ČR v období rokov 1961-1991. Zmeny štruktúry rodinných domácností. Priemerná veľkosť domácností a zloženie rodinných domácností podľa počtu členov.