Nazrál čas k vyváženému hodnocení české privatizace - Loužek, Marek
Prehľad západnej literatúry o privatizácii. Česká literatúra o privatizácii. Teoretická úvaha o rýchlosti resp. pomalosti privatizácie. Historický, ekonomický a politický kontext českej privatizácie. Privatizačné metódy v Česku. Zahraničné porovnanie privatizácie a výhrady proti kuponovej privatizácii.