Započítanie na finančných trhoch - Baláž, Peter
Pokračovanie z čísla 2/2005. Táto časť sa zaoberá započítaním pohľadávok voči osobe v konkurze v súlade s príslušnými zákonmi. Súčasný stav slovenskej právnej úpravy. Záverečné vyrovnanie ziskov a strát. Prínos novej právnej úpravy. Európska právna úprava (všeobecne). Prevody. Banky, poisťovne. Otázka kolaterálu.