Hodnotový řetězec v praxi - Tomek, Gustav
Ekonomické postavenie a ciele firmy. Analýza hodnototvorného reťazca. Konzervatívny a progresívny prístup. Trhová orientácia firmy. Orientácia hodnotového reťazca na úžitok pre zákazníka. Postavenie marketingu v rámci firmy. Rozpory marketingu a ich riešenia. Princípy operatívneho riadenia.