Slovnaft zakýval slovenskými štatistikami o raste miezd - Múčka, František
Nárast reálnych miezd v priemyselnej výrobe na Slovensku v januári 2005. Vysoké zvýšenie miezd v Slovnafte vo februári 2005. Úprava kolektívnej zmluvy. Nadštandardné odstupné v prípade prepustenia zamestnanca z organizačných dôvodov - riešenie danej situácie v Slovnafte, ktoré ovplyvnilo slovenské mzdové štatistiky. Pri interpretácii štatistických údajov treba kalkulovať s mimoriadnymi faktormi. Mzdová situácia v U.S. Steel Košice.