Od dôchodkového poistenia k sporeniu - Kolesárová, Jana
Rozdiel medzi systémom doplnkového dôchodkového poistenia a doplnkového dôchodkového sporenia. Transformácia súčasných doplnkových dôchodkových poisťovní. Oznamovacie povinnosti doplnkovej dôchodkovej spoločnosti, ktorá vznikla transformáciou doplnkovej dôchodkovej poisťovne. Dávky doplnkového dôchodkového sporenia. Odstupné.