Aj jednoduché zlepšováky môžu firme priniesť milióny - Marčan, Peter
Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti firmy sú rôzne. Medzi inými je to aj využitie zlepšovateľského potenciálu radových zamestnancov, ktorý môže mať pre firmu mimoriadny prínos. Zlepšovacie návrhy môžu priniesť firme výrazné úspory (napr. v U.S. Steel Košice). Príklady z iných firiem. Finančná motivácia zlepšovateľov a inovátorov. Finančné odmeny nie sú však jedinou motiváciou zlepšovateľov. Mnohým ide v prvom rade o vec samu, o vlastnú realizáciu.