Ruský stabilizační fond Záchrana nebo hrozba? - Svoboda, Karel
Fungovanie ruského Stabilizačného fondu a smer jeho ďalšieho vývoja. Stabilizačné fondy v krajinách s výrazným podielom ťažby ropy a zemného plynu. Tri typy fondu a ich charakteristika. Politická diskusia o tom, ako využiť prostriedky ruského Stabilizačného fondu, ktoré presiahnu zákonom stanovenú hranicu.