Ochrana spotrebiteľov sa má výrazne posilniť - Turanský, Vladimír
Rozhovor autora článku s ústrednou riaditeľkou Slovenskej obchodnej inšpekcie Nadeždou Machútovou. Problémy, ktoré na podnet nespokojných zákazníkov Slovenská obchodná inšpekcia rieši. Smernica Európskej komisie o nekalých obchodných praktikách a zvýšenie ochrany spotrebiteľov. Príprava nového zákona o ochrane spotrebiteľa Ministerstvom hospodárstva. Otázka produktov teleshopingu. Zodpovednosť za šírenie klamlivej reklamy. Lacný spotrebný tovar na trhoviskách a záručná doba.