Konkurzy po novom vynesú veriteľom viac - Pálka, Igor
Národná rada SR schválila nový zákon o konkurze a reštrukturalizácii. Cieľ - skrátiť a sprehľadniť konkurzné konania a zvýšiť ochranu veriteľa. Princípy nového zákona. Zákon má platiť od roku 2006.