Analýza pozície slovenskej ekonomiky podľa technologickej a poznatkovej náročnosti - Gabrielová, Herta
Pozícia slovenskej ekonomiky z hľadiska procesu priblíženia sa jej technologickej úrovne k vyspelým členským štátom EÚ. Štruktúra zamestnanosti podľa technologickej a poznatkovej náročnosti. Štruktúra pridanej hodnoty podľa technologickej a poznatkovej náročnosti. Štruktúra zahraničného obchodu z hľadiska technologickej náročnosti. Vývoj indikátora komparatívnych výhod spracovateľského priemyslu Slovenskej republiky podľa technologickej náročnosti. Celkové hodnotenie pozície Slovenska v technologickej a poznatkovej náročnosti.