Zatiaľ bez vypovedacej schopnosti - Spiš, Jaroslav
Prehľad údajov o dôchodkových fondoch - stav k 15. 4. 2005. Podiel jednotlivých typov fondov. Podiel čistej hodnoty majetku pod správou dôchodkových správcovských spoločností.