Podpora lokálnych partnerstiev - Čierny, Viliam
Fond sociálneho rozvoja (FSR) financuje projekty zamerané na zvýšenie zamestnanosti. O boji s nezamestnanosťou v chudobných regiónoch Slovenska informuje pracovník Fondu sociálneho rozvoja Viliam Čierny. Zameranie práce FSR. Aktivity FSR.