Vyhodnotenie plnenia lisabonskej stratégie v podmienkach Slovenskej republiky
Od roku 2000 sú tzv. jarné summity Európskej rady venované najmä hodnoteniu a rozvíjaniu lisabonskej stratégie. Príspevok Slovenskej republiky k lisabonskej agende svojím dokumentom - Pozícia Slovenskej republiky k lisabonskému procesu, ktorý bol schválený uznesením vlády SR č. 251/2004 v marci 2004. Súčasťou dokumentu bolo stanovenie krátko-, stredno- a dlhodobých opatrení zameraných na dosiahnutie cieľov lisabonskej stratégie.Vyhodnotenie priebežného plnenia úloh. Príloha.