Rusko pôjde svojou vlastnou cestou
Posolstvo prezidenta V. Putina z apríla roku 2005 - principiálne ideologicko-politické otázky. Rusko a svet. Sloboda a spravodlivosť. Demokracia a byrokracia. Súdržnosť federácie. Podnikateľské prostredie. Priestor pre súkromné investície. Zákon na prvom mieste. Boj s terorizmom. Dokončenie v budúcom čísle.