Ako ďalej v reforme verejnej správy? - Tóthová, Katarína
Súčasný postup pri prenose niektorých kompetencií na samosprávu nie je prínosom. Bolo potrebné zreteľne vymedziť základné úlohy, ktoré musia ostať v kompetencii štátnej správy. Vyvlastňovanie. Stavebné konanie. Školská správa. Financovanie samosprávy. Nástroje samosprávy.