Spolupráca členských štátov Európskej únie pri odhaľovaní daňových podvodov - Schultzová, Anna
Výmena daňových informácií medzi členskými štátmi Európskej únie. Vedenie hlásení a evidencií. Výmena informácií na požiadanie. Spontánna výmena informácií. Kruhové podvody a význam výmeny daňových informácií pri ich eliminovaní. Mechanizmus a subjekty kruhového podvodu. Prístupy k riešeniu kruhových podvodov v členských štátoch Európskej únie.