Návrh modelu virtuálneho výučbového prostredia pre učiteľov biológie - Stollár, Tomáš
Virtuálne výučbové prostredie ako nástroj na zlepšenie kvality výučby, definíciou, popisom, obsahom a funkciami. Využitie virtuálneho výučbového prostredia pre predmety prírodoveda a biológia, ako nástroja na počítačom podporované vzdelávanie. Virtuálne výučbové prostredie a systém manažovania obsahu výučby.