Indikátory, zelené účetnictví a environmentální statistika - informační požadavky pro udržitelný rozvoj - Radermacher, Walter
Udržateľný rozvoj - potreba rovnováhy udržateľnosti a rozvoja. Vymedzenie štatistického chápania. Okruh environmentálneho ekonomického účtovníctva. Výsledky.