Dynamika rastu sektora informačných technológií vo svete a na Slovensku - Obadi, Saleh Mothana
Dynamika vývoja informačných technológií vo svete. Miesto slovenského IT sektora v Európskej únii a v regióne východoeurópskych krajín. Celkové investície do slovenského IT sektora.