Jednotkové ceny v zahraničním obchodě - Nešvera, Václav
Tendencie vývoja cien v medzinárodnom obchode. Metodické východiská analýzy. Ceny v medzinárodnom (svetovom) obchode. Ceny v zahraničnom obchode krajín Európskej únie. Postavenie Českej republiky na trhoch Európskej únie. Ceny v zahraničnom obchode Českej republiky.