Integrované prístupy k vyučovaniu cudzích jazykov a príprava učiteľov - Pokrivčáková, Silvia
Problematika uplatňovania integrovaných prístupov k vyučovaniu cudzích jazykov na slovenských školách. Aktuálne požiadavky kladené na prípravu učiteľov, ktoré vyplývajú z uplatňovania popísaných integrovaných prístupov.