Panónska dovolenka - Capková, Alžbeta
Mierne kopcovitý kraj, Neziderské jazero a prírodné rezervácie Burgenlandu. Nevšedné atrakcie. Burgenland - región opery a operety. Vínna cesta a známe rakúske vína. Burgenland - raj pre cyklistov.