Vplyv informačnej spoločnosti na edukáciu - Horváthová, Zuzana
Informačný proces v edukácii a informačná spoločnosť. Uplatňovanie informačných a komunikačných technológií v školskom systéme. Rozhodujúce faktory pre využitie IKT na vyučovacej hodine. Využitie multimediálnych CD, aplikačného softvéru, internetu. Technické vybavenie a ľudský potenciál pri využívaní IKT na školách. Projekt SITES.