O vode pre vodu - Šimková, Tatiana
22. marec - Svetový deň vody. Tento rok sa ním začína, v zmysle rezolúcie Valného zhromaždenia OSN, dekáda vody (2005-2015), označovaná ako desaťročie činov - výzva aj pre slovenské vodné hospodárstvo. Aktivity a projekty MŽP SR v rámci tejto dekády. Financovanie a investície štátu do vodného hospodárstva. Súčasný stav našej vodohospodárskej legislatívy. Rámcová smernica o vode a Slovensko. Rozhovor s ministrom ŽP SR - L. Miklósom.