Novela zákona o cestovných náhradách - Minková, Ľuboslava
NR SR dňa 4. februára 2005 schválila novelu zákona č. 283/2002 Z.z. o cestovných náhradách v znení zákona č. 530/2004 Z.z. Novela zákona bola uverejnená v Zbierke zákonov SR v čiastke 37 pod č. 81/2005 Z.z. a nadobudla účinnosť 1. apríla 2005. Upresňuje a rozširuje niektoré ustanovenia týkajúce sa cestovných náhrad. Praktické príklady.