Legislatíva v oblasti ochrany pred povodňami - Kadubec, Ján
Zákon o ochrane pred povodňami č. 666/2004 Z.z. nadobudol účinnosť 1. 1. 2005. Predmet zákony, výklad obsahu zákona. Činnosť Ústrednej povodňovej komisie zabezpečuje od roku 2003 MŽP SR.