Všeobecná charakteristika a prehľad IAS/IFRS - Šlosárová, Anna
Obsahové vymedzenie a podstata IAS/IFRS. Obsah harmonizácie účtovníctva v krajinách EÚ. Smernice Európskeho parlamentu a Rady EÚ. Americké všeobecne uznávané účtovné zásady (US GAAP). Prehľad IAS/IFRS. IFRS 1 ako úplný prechod na medzinárodné štandardy finančného vykazovania.