Zvyšovanie kvality komunikácie - jedna z úloh katedry techniky a informačných technológií - Soták, Vladimír
Čiastková analýza jednej z rozhodujúcich kľúčových kompetencií, ktorou je komunikácia. Táto kompetencia sa dostáva do popredia v podmienkach súčasnej informačnej spoločnosti. Konkrétnym výstupom príspevku je návrh internetového medziuniverzitného komunikačného systému. Východiská pre zameranie činnosti Katedry techniky a informačných technológií. Projekt IMUKS, ktorý umožňuje zaviesť do oblasti vzdelávania aj menej tradičné metódy a formy.