Benchmarking prevádzky vodovodov - Tóthová, Katarína
Benchmarking ako dôležitý nástroj manažmentu. Definície pojmu benchmarking a k histórii jeho využívania. Ciele benchmarkingu. Slovenské benchmarkingové informačné centrum a jeho hlavný zámer. Benchmarking vodárenských spoločností. IBNET - Water and Sanitation International Benchmarking Network - prvý provider nástroja benchmarkingu pre vodárenské spoločnosti celého sveta. Základné benchmarkingové indikátory siete IBNET. Benchmarking realizovaný u prevádzkovateľov vodárenskej infraštruktúry v SR. Ukazovatele strát vody.