Dlhodobý majetok v účtovníctve neziskových účtovných jednotiek Obstaranie dlhodobého nehmotného majetku - príklady - Kordošová, Alena, 1970-
Charakteristika jednotlivých zložiek dlhodobého majetku v súlade so súčasne platnými predpismi. Základné špecifiká účtovania obstarania, odpisovania, vyraďovania dlhodobého hmotného a nehmotného majetku a účtovania o finančných investíciách v neziskových účtovných jednotkách. Vymedzenie dlhodobého majetku. Spôsoby oceňovania dlhodobého majetku. Obstaranie dlhodobého nehmotného majetku. Príklady.