Predstavenie projektu REGSTAT, ciele a stav riešenia - Králiková, Agnesa
Štatistický úrad Slovenskej republiky (ŠÚ SR) inicioval a Európska komisia odsúhlasila realizáciu twinningového projektu Posiľňovanie regionálnej štatistiky - REGSTAT. Zámerom projektu REGSTAT je vyvinúť akcieschopný regionálny štatistický systém. Prvá časť - twinning. Druhá časť - technická asistencia. Tretia časť - dodanie technických zariadení. Projekt by mal byť ukončený do novembra 2005.