Harmonizácia údajov zamestnanosti Budovanie účtov práce v Slovenskej republike - Hajnovičová, Viera
Prvá časť sa zaoberá základnými princípmi a definíciami, z ktorých sa vychádzalo pri konštrukcii účtov práce v Slovenskej republike (SR). Druhá časť sumarizuje hlavné zdroje údajov používané štandardne pri konštrukcii jednotlivých ukazovateľov v účtoch práce. Tretia časť popisuje metodiku harmonizácie údajov o práci pochádzajúcich z rôznych zdrojov na spoločnú koncepciu a definície podľa Európskeho systému účtov (ESA95). Vo štvrtej časti sú opísané jednotlivé časové rady ukazovateľov a postupy použité pri ich konštrukcii. Regionálne členenie ukazovateľov zamestnanosti.