Príjmy domácností v roku 2002 - Horecký, Marián
Príjmy domácností podľa typu domácností a stupňa sociálnej aktivity osoby na čele domácnosti. Príjmy domácností podľa vzdelania osoby na čele domácnosti. Príjmy domácností podľa počtu ekonomicky aktívnych členov domácnosti. Mikrocenzus 2003 - údaje zisťovania o príjmoch domácností.