Activity Based Costing - Maňasová, Zuzana
Kalkulácia nákladov ako podklad pre efektívne riadenie trhovo orientovanej firmy. Tradičná kalkulácia nákladov. Klakulácia nákladov metódou Activity based costing (ABC). V čom spočíva metóda ABC. Prínos metódy Activity based costing.