Struktura marketingového plánu pro produkty určené pro výrobní spotřebu - Lošťáková, Hana
Načrtnutie obsahu marketingového plánu strategických podnikateľských jednotiek /SPJ/ pre priemyselné odbory produkujúce výrobky určené pre výrobnú spotrebu. Rámcová štruktúra marketingového plánu SPJ, strategický, taktický, operatívny marketingový plán. Obsah jednotlivých častí marketingového plánu SPJ. V súčasnej etape zmien v trhovo prostredí je nevyhnutné, aby marketingové plány boli vypracované dopredu vo variantoch pre možné scenáre vývoja trhového prostredia a predpovede predaja.