Niekoľko poznámok k vymedzeniu procesu marketingového výskumu - Richterová, Kornélia
Teoretický článok k vymedzeniu procesu marketingového výskumu. Definovanie procesu marketingového výskumu ako postupnosti nadväzujúcich činností alebo krokov, ktoré sú zamerané na určenie, zhromažďovanie, spracovanie a interpretáciu údajov pre potreby marketingového manažmentu. Vo všeobecnosti táto postupnosť činností reprezentuje návod, odporúčanie ako navrhnúť, pripraviť a realizovať výskumný projekt. 10 krokov procesu marketingového výskumu ako sa vyučuje na OF EU v Bratislave.