Elektronický obchod - Matušovičová, Monika, 1967-
Elektronický obchod, ktorý je spojený s elektronickým prenosom obchodných informácií a dokumentov, zabezpečuje realizáciu bezbariérových, rýchlych, spoľahlivých a v reálnom čase bežiacich obchodov. Nové pojmy v elektronickom obchode - elektronický obchod, elektronický podnik, elektronická ekonomika. Význam elektronického obchodu pre zákazníkov. Elektronický obchod pre koncového používateľa - spotrebiteľský trh, elektronický obchod medzi podnikateľskými subjektami - medzipodnikový trh. Štandardizácia v elektronickom obchode.