Priority Európskej komisie v rokoch 2004-2009 - Figeľ, Ján
Hodnotenie predchádzajúceho obdobia. Výzvy do budúcnosti - priority pre nadchádzajúce obdobie. Plnenie Lisabonskej stratégie. Aký je vplyv tejto stratégie na Slovensko. Ján Fígeľ a jeho zodpovednosť eurokomisára za oblasť vzdelávania, odbornej prípravy, kultúry a multilingvizmu.