Najlepšie časy informatikov ešte len prichádzajú - Múčka, František
Zvyšovanie dopytu po informačných pracovníkoch - zvyšuje sa dopyt najmä po SAP konzultantoch, vývojároch či systémových špecialistoch. Rozšírenie pojmu informatika. Kto je IT expert. Na trhu je najväčší dopyt po SAP konzultantoch. Dopyt a ponuka na trhu práce v oblasti ľudských zdrojov v IT sektore. Platy IT pracovníkov. Možnosť rýchlej kariéry. Záujem headhuntingových spoločností.