Porozumieť svetu finančníctva - Debnár, Milan
Recenzia na publikáciu Eleny Beňovej: Financie a mena. Zameranie učebnice. Rozdelenie učebnice na štyri oddiely - charakteristika jednotlivých oddielov. Určenie učebnice.