Daňová elasticita spotrebiteľskej ceny - Strieška, Ľubomír
Základné metodologické východiská modelovania vplyvu daňovej reformy pomocou nástrojov mikroekonomickej analýzy. Vývoj objemu dane z pridanej hodnoty. Daňová elasticita spotrebiteľskej ceny.