Individualizace versus segmentace - Tylinger, Daniel
Segmentácia hotelových hostí (hotela Diplomat v Prahe) a ich včlenenie do podobných skupín. Segmentácia geografická. Segmentácia z hľadiska účelu návštevy. Segmentácia podľa dopravy - individuálna doprava alebo skupinová. Segmentácia podľa ceny.