Jak si stojí český lobbing v očích politiků?
Výsledky výskumu postoja politickej elity k lobizmu v Českej republike. Veľká väčšina respondentov sa spolieha na vlastné rešerše ako zdroj informácií. Lobing, ako jedna z foriem komunikácie, negatívne vnímaný verejnosťou a médiami. Transparentnosť v lobovaní. Pravidlá pri lobovaní. Dôvody averzie k lobizmu. Hodnotenie lobistov podľa rezortu, ktorý zastupujú.