Taková obyčejná krabice - Hejl, Martin
Obal ako marketingový nástroj. Čo si žiada predaj. Čo si žiada spotrebiteľ. Obaly, ktoré predávajú. Aký je ideálny obal. Segmentácia z pohľadu toho, kto plní obal. Segmentácia z pohľadu výrobcu obalu.